PSICHOLOGINIAI SPRENDIMAI

PSICHOLOGĖ-PSICHOTERAPEUTĖ INDRĖ VAIDELIENĖ

APIE MANE

Psichologė-psichoterapeutė Indrė Vaidelienė

Vytauto Didžiojo universitete įgijau psichologijos bakalauro ir magistro diplomus. Psichologe dirbu 8 metus. Dirbdama nuolat tobulinuosi įvairiuose mokymuose ir seminaruose. 2013 metų birželio mėnesį baigiau Lietuvos sveikatos mokslų universiteto organizuojamus mokymus „Kompleksinis nerimo sutrikimų ir depresijos gydymas naudojant Kognityvinę-elgesio psichoterapiją“. 2016 metais Lietuvos sveikatos mokslų universitete baigiau podiplomines Kognityvinės-elgesio psichoterapijos studijas. Nuo 2017 metų vasario mėnesio toliau gilinu savo žinias ir Lietuvos sveikatos mokslų universitete mokausi “Įsisąmoninimu grįstos (Mindfulness) kognityvinės ir elgesio terapijos“.

Psichologinę pagalbą teikiu vaikams, paaugliams, suaugusiems ir šeimoms/poroms. Dirbdama su klientais taikau kognityvinę-elgesio terapiją bei dėmesingo įsisąmoninimo (Mindfulness) metodus. Vedu grupinius dėmesingo įsisąmoninimo užsiėmimus vaikams, taip pat kuriu individualias programas vaikams turintiems dėmesingumo, emocijų valdymo ir impulsyvumo problemų.

Tikiu kognityvine-elgesio terapija, nes ji nukreipta ne tik į žmogaus problemų analizę, bet ir į elgesio keitimą, kas duoda greitesnius rezultatus. Ši terapija turi savo struktūrą, o tai duoda klientui aiškumą ir prasmę. Taikau ją prisiderindama prie kliento tempo ir norų. Šiai dienai tai viena populiariausių terapijų pasaulyje (daugiau apie ją skiltyje “Kognityvinė ir elgerio terapija“.

Kviečiu naujai pažinti save, savo stiprybes ir išmokti naujų būdų, kurie padės gyventi pilnavertį ir laimingą gyvenimą!

 

PAGRINDINIAI PRINCIPAI DIRBANT SU KLIENTAIS:
* Pagarba
* Atjauta
* Palaikymas
* Konfidencialumas
* Atvirumas

PAGRINDINIAI DIPLOMAI IR PAŽYMĖJIMAI:

20170109_152340-1

1a

20170109_152238

20170109_152117

4

 

Daugiau informacijos ir registracija: tel. +370 658 48293, el.p. i.vaideliene@gmail.com

Parašykite komentarą

Straipsniai

Follow PSICHOLOGINIAI SPRENDIMAI on WordPress.com